Dogum gunum

13.March 2010 - Chicago, Evanston


Evet bugun Amerika topraklarinda 20 yasima bastim :D Sabah cok erken kalkmamla birlikte, hazirlanip asagiya indim. Ailemde zaten beni bekliyormus. Hemen dogum gunu pastami kestik ve birlikte biraz zaman gecirdik. Hediyelerimin bir kismini dun aldim: "the second city" komedi canli showuna iki tane bilet. Ayriyetten arkadasimla gecirecegim aksam yemegi icin para, cocuklardan fotograflar ve kart.
Bugunun bir baska ozelligi daha vardi. St. Patrick's Day di, yani Irlandalilarin bir bayrami. Herkes yesil giyinerek kutluyor bugunu. Ayrica nehir yesile boyaniyor ve en onemli sembolde yonca yapragi. Bugun downtown da bunun geciti vardi ve bizde oglen onu izlemeye gittik. Malesef havadan yana sansim yoktu bugun, cunku butun gun yagmurlu ve soguk gecti ne yazikki.
Gecitten sonra eve donduk ve bu arada emaillerime, facebooka vs bakma imkanim oldu. Benim hatirliyan herkese cok tesekkur ederim tekrardan!
Aksam uzeri nefis bir yemekten sonra "the second city" yi izlemeye gittik. Bu Chicago da cok meshur bir tiyatro, yani hemen hemen "cok guzel hareketler bunlar" gibi birsey. Amerikada bir Chicagoda birde Toronto da olan birsey. Oyuncular son derece basarili.
Ozetle bugunum gercekten cok eglenceli gecti, yasimdan dolayi partilere katilamadiysamda...