Christmas Eve

24.December 2009 - Chicago, Evanston


24.12. burda Christmas Eve diyorlar, yani Christmas arifesi :D Soyleyince kullaga cok komik geliyor ama anlami bu :) Bugunu yarina bagliyan gece Santa Clause geliyor ve cocuklara hediyelerini dagitiyor. Bugun Noel agacinin altindaki hic bir hediye acilamaz, cunku hediyeleri acma gunu 25.12. .
Bu aksam cok guzel bir Christmas Eve gecirdik. Peter nin ailesini misafir ettik. Christmas yemegi yenildikten sonra herkes sominenin etrafina oturdu ve Christmas hikayesi dinlenildi.
Misafirleri yolcu ettikten sonra, cocuklarin heyecani dahada bir artti. Santa ya o kadar inaniyorlarki, internette haritadan Santayi takip ettiler. Bir sayfada hakatten Santanin hediyelerini dagitti illeri gosteriyorlar. Santa Chicagoya yaklastikca, bizimkiler costu. Bir heyecanlilar ki inanamazsiniz. Bir an once gidip yatmak istediler, cunku Santa geldiyinde onlarin uyumasi gerekiyor. Son hazirliklarda(Santaya somine basinda bir bardak sut, biskuvi, meyve, kagittan hazirlanmis kardamlaciklari ve not) yapildiktan sonra, artik yatti afacanlar :)
Bakalim beni sabah kacta kaldiracaklar, cunku her yil 5 gibi falan kalkiyorlarmis hediyeleri acma heyecanindan dolayi...