Vang Vieng

09.June 2008 - Laos


Hallo allemaal!!

Druk druk druk hier, maar ik ben jullie niet vergeten hoor!
Op het moment zit ik in Laos. Heerlijk land eigenlijk. Geen kat te zien, een hoofdstad zo groot als Beringen en enkel maar natuur!! Ik heb nog niet veel gezien van het land, want ben tot nu toe vooral in Vientiane verbleven waar ik Claudia en Peter heb ontmoet na 8 maanden!! Het was een supertof weerzien , dat vooral geresulteerd heeft in bezinning en gesprekken. Waar een reis al niet goed voor is! Om toch een beetje cultuur op te doen zijn we naar een Buddha Park in de buurt geweest, en hebben Claudia en ik 'kookles' gevolgd. Een kookles in Laos is eigenlijk gewoon, groenten schillen, kijken hoe een ander kookt, en dan alles opeten...hihi maar ik vond het toch leuk!
Mijn vakantie zit er bijna op, binnen een drie weken ben ik thuis, en dan krijgen jullie alle verhalen en fotos op jullie dak. Zoals jullie nu zien heb ik de fut niet om te schrijven. DAt komt misschien omdat ik vandaag een trekking heb gedaan, met caving en tubing! super! met zo grote banden op het water in rotsen ! We kregen dan allemaal een headtorch en moesten een koord volgen om de route in de grotten niet kwijt te geraken. Heel leuk maar wel een beetje akelig! In andere grotten waar we geweest zijn, is in 2003 een toerist verloren gelopen en zijn lichaam is nooit teruggevonden! Leuk om te horen als je in zo een pikdonkere grot aan het rondwandelen bent...hehe. Er was natuurlijk wel een klein verschil, die man was alleen, zonder gids, de grotten ingewandeld! dat is dus een no-no!
hehe
voor de rest is alles goed.
Wat mijn plannen voor de volgende weken zijn? Zoveel mogelijk genieten en een trukje vinden om de tijd te laten stilstaan.....
Ik hou jullie op de hoogte!
Dikke kus,
Astrid