Bali

24.May 2008 - Indonesia


Hallo allemaal!

Ondertussen is het alweer een hele tijd geleden dat ik jullie op de hoogte heb gehouden! Ik heb het dan ook enorm druk gehad ;)
Wat heb ik zoal uitgestoken? Wel,nadat Koen veilig en wel het vliegtuig heeft bestegen ben ik mama en Anneleen gaan opwachten in een hotel in Bangkok. Het was een superfijn weerzien en het leek bijna surreel hun in Bangkok te ontmoeten.
Vanaf toen begon onze drukbezette tour doorheen het noorden van Thailand. Met een bus met ongeveer 30 personen hebben we het land onveilig gemaakt.
Het was een hele aanpassing om met zo een bus mee te touren na 2 maanden van geen verplichtingen en geen besef van tijd. Opeens moesten op vooropgestelde tijdstippen opstaan, aankleden, eten, drinken,bus in,bus uit, ?.. Niet altijd even gemakkelijk, en dat heeft de gids en de rest van onze groep wel ondervonden?.!
Het was wel een superfijne reis, met toffe mensen (zelfs eentje van Beringen! Dag Kim!) en het was spijtig om na twee weken van hun afscheid te moeten nemen. Onze wegen zijn dan gescheiden, sommigen gingen naar Krabi, anderen naar Phuket, en wij, wij gingen naar Pataya, HET bordeel van de wereld!
Ongelooflijk deze stad. Op elke hoek van destraat,niet 1 maar 10 prostitues. Elke bar heeft geen 10,maar 100 meisjes klaarstaan om u een fun night te bezorgen. Overal waar je kijkt schaarsgeklede, aan paaldansende meisjes die om uw aandacht vragen.
Ons hotel was daarentegen prachtig, en een verademing van de drukte van de straat, een klein paradijsje alweer?
Op de dag datmama en Anneleen het zonovergoten Thailand verlieten, zijn Pros en ik richting Indonesia gevlogen. Zonder hotel, zonder visum, zonder terugvlucht, zonder cashgeld?.maar we zijn binnengeraakt en zitten ondertussen alweer in een paradijselijk deel vande wereld. Bali (nooit geweten dat er zoveel paradijsjes in de wereld waren ;) )

Samen met Nonkel Andre blijven we hier in het totaal ongeveer 14dagen. Het is hier aan de kust werkelijk prachtig en rustig, en waar het ?als dit kan- nog mooier is, is onder de zee! Inderdaad! Pros en ik hebben sinds gisteren ons duikbrevet gehaald en zijn supertrots op onszelf! Ik kan me voorstellen dat duiken een verslaving kanworden, dus willen we er hier nog zoveel mogelijk van profiteren. Morgen gaan we naar een schip duiken tot op 30meter diepte! Het blijkt een schip te zijn uit de top 100 inde lijst van mooiste duikplekken ter wereld?Dat moet wel de moeite te zijn en ikkijk er dus enorm naar uit! Het is echt een hele ervaring en dankzij Nonkel Andre mogen wij dit meemaken!! Dankuwel lief nonkeltje!!! Heel veel dikke kussen!!

Volgende week vertrekken we richting Hongkong, voor ons ? misschien- laatste deel van onze reis (de tijd vliegt!!). Tot snel!!

Dikke kus,
Astrid